Image

MEDIA-hakukierrokset

Tukea elokuvien ja pelien kehittelyyn, elokuvien levitykseen, elokuvafestivaaleille, elokuvakasvatushankkeille, TV-sarjoille…

MEDIA-tuet on suunnattu audiovisuaalisen alan toimijoille. Rahoitusta jaetaan 16 erilaisen tuen muodossa vuonna 2023. Tukea voivat saada elokuva- ja tv-tuotantoyhtiöt, pelialan yritykset, elokuvien levittäjät, myyntiagentit, elokuvakasvatuksen parissa toimivat järjestöt, alan jatkokoulutusta järjestävät tahot, elokuvateatterit, elokuvafestivaalit, VoD-hankkeet ja innovatiiviset, digitaaliset hankkeet. Osa tuista on sellaisia, että rahoitusta myönnetään kerralla kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi, osalla on yksi haku per vuosi ja joillakin tuilla kaksi hakuaikaa vuoden aikana.

Ota yhteyttä! Autamme tuenhakijoita hakuprosessin aikana.

Yhteystiedot

Avoimet MEDIA-hakukierrokset 2023

European Mini-Slate Development 

European Mini-Slate Development -tuki on suunnattu itsenäisille, eurooppalaisille tuotantoyhtiöille, jotka kehittelevät 2-3 elokuvaa tai tv-sarjaa kansainväliseen levitykseen. Kehitteillä olevat elokuvat voivat olla fiktioita, animaatioita, dokumentteja tai Virtual Reality-teoksia tai tv-sarjoja. Suomalainen tuotantoyhtiö ei voi hakea tätä tukea, mutta voi olla mukana partnerin roolissa.

Hakuaika päättyy

Films on the Move

Tuki on suunnattu eurooppalaisten elokuvien teatteri- ja/tai verkkolevitykseen. Haulla on kaksi määräaikaa vuonna 2023: 14.3.2023 ja 4.7.2023.

Hakuaika päättyy