Image

Kurssit ja foorumit

Yksi Luova Eurooppa -ohjelman tuista on nimeltään Talents and Skills -koulutustuki. Sen kautta jaettiin vuonna 2022 tukea 26 eurooppalaiselle taholle, jotka järjestävät jatkokoulutusta audiovisuaalisen alan toimijoille. Markets and Networking -tuen avulla rahoitetaan eurooppalaisia audiovisuaalisen alan rahoitusfoorumeita.

Audiovisuaalisen alan toimijat voivat hakea ja osallistua MEDIA-kursseille ja foorumeihin ja hyötyvät alennetuista osallistumismaksuista. Kursseja ja foorumeita järjestetään eri puolilla Eurooppaa ja jonkin verran myös Euroopan ulkopuolella.

/ Foorumit
Ajankohta

MipTV, MipDoc ja MIP Formats

Cannesissa Ranskassa järjestettävä kansainvälinen TV-market, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat ja jossa näet ja kuulet alan uusimmat trendit.

Hakuaika päättyy

/ Foorumit
Ajankohta

DocsBarcelona

Dokumenttielokuvafoorumi Pitching Forum järjestetään DocsBarcelona-festivaalin ohessa Barcelonassa Espanjassa.

Hakuaika päättyy

/ Foorumit
Ajankohta

Animation Production Days 2023

Stuttgartissa järjestettävässä tapahtumassa esitellään animaatioelokuvia, -sarjoja ja pelejä kahdenkeskisissä tapaamisissa. Ei Media-tuettu.

Hakuaika päättyy

/ Foorumit
Ajankohta

Conecta Fiction & Entertainment

Toledossa Espanjassa järjestettävä Conecta Fiction & Entertainment -tapahtumassa on 5 eri sarjaa: CoPro Series, High-End Series, Music Series, Feelgood Formats ja Docudrama Series. Ei Media-tuettu.

Hakuaika päättyy

Kurssit ja foorumit