Image

Kurssit ja foorumit

Yksi Luova Eurooppa -ohjelman tuista on nimeltään Talents and Skills -koulutustuki. Sen kautta jaettiin vuonna 2022 tukea 26 eurooppalaiselle taholle, jotka järjestävät jatkokoulutusta audiovisuaalisen alan toimijoille. Markets and Networking -tuen avulla rahoitetaan eurooppalaisia audiovisuaalisen alan rahoitusfoorumeita.

Audiovisuaalisen alan toimijat voivat hakea ja osallistua MEDIA-kursseille ja foorumeihin ja hyötyvät alennetuista osallistumismaksuista. Kursseja ja foorumeita järjestetään eri puolilla Eurooppaa ja jonkin verran myös Euroopan ulkopuolella.

/ Foorumit
Ajankohta

Conecta Fiction & Entertainment

Toledossa Espanjassa järjestettävä Conecta Fiction & Entertainment -tapahtumassa on 5 eri sarjaa: CoPro Series, High-End Series, Music Series, Feelgood Formats ja Docudrama Series. Ei Media-tuettu.

Hakuaika päättyy

/ Foorumit
Ajankohta

TFL Co-Production Fund

50 000 euron rahoitusta yhteistuotantoon voivat hakea tuotannot, joissa päätuottaja on MEDIA-jäsenmaasta ja toinen tuottaja on jostain muusta kuin MEDIA-jäsenmaasta. Pakettiin kuuluu myös konsultointia ja TFL Meeting Event Torinossa marraskuussa.

Hakuaika päättyy

/ Foorumit
Ajankohta

Sunny Side of the Doc

Ranskan La Rochellessa järjestettävä dokumenttielokuviin keskittyvä foorumi. Hae mukaan oman hankkeesi kanssa ja löydä projektillesi uusia yhteistyökumppaneita ja rahoitusta.

Hakuaika päättyy

/ Foorumit
Ajankohta

CineLink Industry Days

Foorumiin voi hakea mukaan esikoisohjaajan pitkällä fiktiohankkeella, joka on kehittelyssä. Valitut hankkeet osallistuvat workshopiin, jossa käsikirjoituksia kehitellään eteenpäin.

Hakuaika päättyy

/ Foorumit
Ajankohta

Venice Gap-Financing Market

Foorumiin voi hakea pitkällä fiktio- tai dokumenttielokuvalla tai immersiivisellä teoksella, josta 70 % on rahoitettu ja haussa on 30 % Gap-financing.

Hakuaika päättyy

Kurssit ja foorumit