Image

Hakuaika päättyy: 10.09.24

European Mini-Slate Development 

European Mini-Slate Development -tuki on suunnattu itsenäisille, eurooppalaisille tuotantoyhtiöille, jotka kehittelevät 2-3 elokuvaa tai tv-sarjaa kansainväliseen levitykseen. Kehitteillä olevat elokuvat voivat olla fiktioita, animaatioita, dokumentteja tai Virtual Reality-teoksia tai tv-sarjoja. Suomalainen tuotantoyhtiö ei voi hakea tätä tukea, mutta voi olla mukana partnerin roolissa.

(CREA-MEDIA-2024-DEVMINISLATE)

Keille tuki on suunnattu 

Tämä hakukierros on suunnattu itsenäisille, eurooppalaisille tuotantoyhtiöille, jotka sijaitsevat seuraavissa maissa:
Albania, Bosnia ja Herzegovina, Bulgaria, Islanti, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Montenegro, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tšekin tasavalta, Unkari, Viro. 

SUOMALAINEN TUOTANTOYHTIÖ EI VOI HAKEA TÄTÄ TUKEA! Huomaa kuitenkin, että suomalainen tuotantoyhtiö voi olla yhteistuottajana hankkeessa, jonka päätuottaja hakee tätä tukea. 

Mihin tukea voi hakea 

Tukea voi hakea 2–3 audiovisuaalisen teoksen kehittelyyn. Teokset voivat olla fiktioita, animaatioita tai luovia dokumentteja tai Virtual Reality -hankkeita. Slate-hakemukseen voi lisätä myös vapaavalintaisen lyhytelokuvan. Tuen hakuaika vuonna 2024 päättyy 10.9.2024 klo 17.00 Brysselin aikaa. 

 Tuen kokonaisbudjetti tällä hakukierroksella on 5,5 miljoonaa euroa. 

 Hakuohjeisiin pääsee tutustumaan Euroopan komission Funding and Tenders -portaalissa. 

Kaikissa tuen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä:

Luova Eurooppa –yhteyspiste / Media

 

Kerstin Degerman, puh. 09 6220 3013, kerstin.degerman@ses.fi

Inkeri Lundgren, puh. 09 6220 3024, inkeri.lundgren@ses.fi

Suomen elokuvasäätiö, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki