Image
Artikkeli kuva

Tavoitteina kestävä kehitys, tasa-arvo ja monimuotoisuus

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin toiminnanjohtaja Anna Möttölä ja Napafilmsin tuottaja Marianne Mäkelä kertovat Luova Eurooppa -kokemuksistaan ja ajatuksistaan ohjelman uusista painotuksista.

Uudessa videossa lähestymme Media-ohjelmaa koko ohjelman lävistävien uusien painotusten kautta. Nämä teemat ovat kestävä kehitys, tasa-arvo ja monimuotoisuus ja ne ovat keskeinen osa nykyistä Luova Eurooppaa -ohjelmaa. Tuensaajat kertovat kokemuksistaan ja siitä, miten ohjelman teemat näkyvät heidän omassa toiminnassaan.

“Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus on meidän toiminnan ytimessä olevia asioita, joten se on ollut tosi rohkaisevaa, että ne ovat Luova Eurooppa -tuen painotuksessa niin vahvasti,” Anna Möttölä kuvaa. Videolla hän kertoo tarkemmin, miten juuri nämä teemat näkyvät Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin toiminnassa.

EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Media-tuki mahdollistaa elokuva-alan toimijoille aikaa käsikirjoituksen kehittelyyn, tilaisuuksia kansainvälistymiseen ja verkostoja, joiden kanssa tehdä yhteistyötä.

“Tuki on mahdollistanut laajamittaisen näkyvillä olemisen kansainvälisillä rahoitusfoorumeilla, ja sitä kautta luonut pitkäjänteisiä suhteita kansainvälisillä markkinoilla,” kertoo Marianne Mäkelä videolla.