Image

Tietoa audiovisuaalisesta alasta

EU ja Luova Eurooppa

MEDIA-ohjelman logoja

MEDIA-ohjelman logoja muun muassa rahoitettujen hankkeiden käytettäväksi.

Creatives Unite

Creatives Unite -sivusto kokoaa yhteen paikkaan eurooppalaisia kulttuuri- ja luovien alojen hankkeita ja työkaluja sekä aloihin liittyvää tietoa ja työpaikkoja.

CulturEU Funding Guide

EU:n rahoitusopas kulttuurialoille.

Media and Audiovisual Action Plan: implementation updates

Sivulle kootaan Media and Audiovisual Action Plan -toimintaohjelman mukaiset toimenpiteet ja niiden aikataulut.

Luova Eurooppa / Kulttuuri Suomessa

Kulttuurin alaohjelman yhteyspiste Suomessa toimii Opetushallituksessa. Kulttuurin ohjelma tukee kulttuurialan ja luovien alojen eurooppalaisia yhteistyöhankkeita.

Creative Europe Project Results

Creative Europe Project Results -palvelusta voi etsiä hankkeita, jotka ovat saaneet rahoitusta Luovalta Euroopalta. Palvelun avulla voi löytää muun muassa kiinnostavia yhteistyökumppaneita sekä inspiraatiota omille hankkeille.

European Media and Audiovisual Action Plan

MAAP-toimintaohjelma vahvistaa eurooppalaista mediaa ja ylläpitää eurooppalaisen teknologian ja kulttuurin itsenäisyyttä.

LUX-yleisöpalkinto

LUX – eurooppalainen yleisöelokuvapalkinto on Euroopan parlamentin ja European Film Academyn myöntämä palkinto, jolla edistetään kulttuurista monimuotoisuutta ja annetaan konkreettista tukea eurooppalaiselle elokuvalle ja taiteille.

The European Media Industry Outlook

Euroopan komission julkaisema European Media Industry Outlook -raportti käsittelee av- media- ja pelialojen tilaa EU:ssa sekä paljastaa ajankohtaista tietoa yleisön mieltymyksistä sekä kysynnän ja tarjonnan trendeistä.

Creative Europe MEDIA Training Guide

Koulutusopas esittelee kaikki Luova Eurooppa -ohjelman MEDIA-tuetut koulutuskurssit audiovisuaalisen alan ammattilaisille.

MEDIA Film Database (MFDB)

MFDB on tietokanta, jossa ovat kaikki MEDIA-tukea saaneet elokuvat.

Luova Eurooppa -ohjelman jäsenmaat

Luova Eurooppa -ohjelmaan osallistuvat kaikki 27 EU-maata. Tässä listassa tietoa muista ohjelmaan (täysin tai osittain) osallistuvista maista.

Creative Europe Deskit

Jokaisesta Luova Eurooppa -ohjelmaan osallistuvasta maasta löytyy ohjelman kansallinen yhteyspiste, Creative Europe Desk.

Funding and Tenders Opportunities Portal (FTOP)

Portaalissa kerrotaan tietoa ohjelman hakukierroksista sekä julkaistaan hakulomakkeet.

EACEA Agency

EACEA Agency Brysselissä käsittelee MEDIA-hakemukset.

Luova Eurooppa -ohjelman virallinen verkkosivu

Virallisilla sivuilla kerrotaan Luova Eurooppa -ohjelmasta laajemmin. Sivuilla julkaistaan myös komission ajankohtaisia uutisia ohjemaan sekä av- ja kulttuurialaan liittyen.

media-stands.eu

Media Stands organisoi suuria Luova Eurooppa / Media -standeja ("umbrella stands") eurooppalaisiin audiovisuaalisen alan marketteihin (mm. Cannes, MIPCOM).

Tietoa eurooppalaisesta elokuva- ja televisioalasta