Image
Artikkeli kuva

Infotilaisuus tuotantoyhtiöiden MEDIA-tuista 24.10.

Media Desk järjestää infotilaisuuden European Slate Development, TV and Online Content ja Innovative Tools and Business Models -hakukierroksista.

Infotilaisuus tuoreista tuotantoyhtiöille suunnatuista MEDIA-tuista järjestetään verkossa to 24.10. klo 14-15.30.  Infotilaisuudessa keskitytään Luova Eurooppa / Media -tukien hakuehtojen tiiviiseen kertaamiseen ja tärppeihin sekä vastataan hakijoiden kysymyksiin.

Ilmoittaudu tilaisuuteen ilmoittautumislomakkeella viimeistään ke 23.10. Linkki tilaisuuteen lähetetään osallistujille to 24.10. klo 12 mennessä. Tilaisuutta ei tallenneta. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kuitenkin tilaisuuden diat tapahtuman jälkeen.

Vuoden 2025 ensimmäiset haut julkaistiin torstaina 26.9. Hakuohjeisiin kannattaa tutustua ajoissa komission Funding & Tenders -portaalissa. Hakemuksen tekemiseen kuluu aikaa, joten sen kirjoittaminen ja liitteiden valmistelu on hyvä aloittaa hyvissä ajoin.

Katso myös nämä

/ Uutiset

Ensimmäiset vuoden 2025 MEDIA-haut on julkaistu

Vuoden 2025 MEDIA-hakukierrokset julkaistaan kahdessa erässä. Ensimmäiset haut julkaistiin viime viikolla 26.9. ja toinen erä on luvassa joulukuussa 2024.

/ Mediatuet
Ajankohta

European Slate Development 2025

Tämä tuki on suunnattu itsenäisille eurooppalaisille tuotantoyhtiöille 3–5 elokuvan/tv-sarjan kehittelyyn. Hankkeet voivat olla fiktio-, dokumentti- tai animaatioelokuvia tai TV-sarjoja tai Virtual Reality-hankkeita. Tukea on jaossa 18 miljoonaa euroa.

/ Mediatuet
Ajankohta

TV and Online Content 2025

Televisio- ja onlinetuki on itsenäisille eurooppalaisille tuotantoyhtiöille suunnattua tukea. Tukea voi hakea televisio- ja onlinelevitykseen tarkoitetuille fiktio-, dokumentti- tai animaatioelokuville tai -sarjoille. Tällä tuella on kaksi hakuaikaa, jotka päättyvät 5.12.2024 ja 14.5.2025 ...

/ Mediatuet
Ajankohta

Innovative Tools and Business Models 2025

Tuen tavoitteena on innovatiivisilla liiketoimintamalleilla parantaa eurooppalaisten audiovisuaalisten teosten levitystä sekä edistää niiden myyntiä ja verkko- ja teatterijakelua Euroopassa ja kansainvälisesti uudessa digitaalisessa ympäristössä.

/ Linkit

Funding and Tenders Opportunities Portal (FTOP)

Portaalissa kerrotaan tietoa ohjelman hakukierroksista sekä julkaistaan hakulomakkeet.

/ Pages

Yhteystiedot

Luova Eurooppa -yhteyspiste tiedottaa EU:n Luova Eurooppa -ohjelmasta ja sen mahdollisuuksista. Autamme ja neuvomme tuenhakijoita hakuprosessin aikana. Median alaohjelman tuista vastaava toimisto on Suomen elokuvasäätiön yhteydessä.