Image
Artikkeli kuva

Tukea GAP-vaiheeseen

Alkuvuonna 2023 Luova Eurooppa -ohjelmasta rahoitusta hakeneet saavat tiedon tuloksista tämän kesän aikana. Jos rahoituspäätös on myönteinen, hanke siirtyy Grant Agreement Preparation (GAP) -valmisteluun. Tutustu epävirallisiin GAP-ohjeisiin.

Hyväksytty hanke saa sähköpostilla tiedon hakemuksen läpimenosta ja siirtymisestä Grant Agreement Preparation -valmisteluun. Varsinainen päätöskirje löytyy Funding & Tenders -portaalista. Sekä hakemuksen koordinaattorilta että parterneilta vaaditaan toimenpiteitä portaalissa.

GAP-vaiheessa hakija valmistelee hankkeen EU-rahoitussopimuksen yhdessä Luova Eurooppa -ohjelman toimeenpanosta vastaavan EACEAn (European Education and Culture Executive Agency) kanssa.

Suomen Luova Eurooppa -yhteyspiste on koonnut ohjeet GAP-vaiheen tueksi. Ohjeet ovat epäviralliset eivätkä ne korvaa Funding & Tender -portaalin ohjeistusta tai suoraan rahoittajalta saatuja pyyntöjä, aikatauluja tai ohjeita. Ajankohtaiset ohjeet ja aikataulut tulee aina tarkistaa virallisista ohjeista. GAP-ohjeeseen on myös listattu hakijoille tärkeitä verkko-osoitteita.

Tutustu yhteyspisteen luomiin ohjeisiin: GAP-ohjeistusta hakijoille (pdf).